yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın ve ivedi kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu sektör bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların vesair katlara intikalini dikilmek veya olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

İçeriden hariçarı yakın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının belirtik olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Bünyelarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama alma süresiyse 60 dakikadır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın vakaları birfena mimarida en kesif katlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere yöntem harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın munis standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını sınırlamak derunin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kadar bu peklik süresi 20 ile 180 an ortada değişebiliyor. Ancak bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli muhakkak. Skorta baplar semtıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları üzere Yangın Merdiveni Kapısı çatı güvenliği planının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

If you do not want that we track your visist to our şehir you güç disable tracking in your browser here:

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page